اکبر زنجانپور درباره اقدام شبکه چهار در ضبط نمایشهای روی صحنه و اینکه تا چه حد پخش این نمایشها به تعریف تلهتئاتر نزدیک است به خبرنگار مهر گفت: "من نمایش "خانواده تت" را که از روی صحنه ضبط شده و از شبکه چهار پخش شده را ندیدم، ولی به نظرم نمایشهایی از روی صحنه باید ضبط شود که جنبه سرگرم کننده برای مخاطب داشته باشد که با مدیوم تلویزیون هماهنگی داشته باشد و نمیتوان نمایشهایی ضبط کرد که درباره شخصیتهای متفکر جهان کار شده، چرا که مخاطب خودش آن نمایشها را انتخاب کرده و به تئاتر رفته است."
وی درباره اینکه آیا پخش نمایشهای روی صحنه میتواند مخاطبان را با تئاتر آشتی دهد؟ توضیح داد: "پخش نمایشهای سرگرم کننده مخاطب را به ساده پسندی عادت میدهد و راهی به سوی تعالی تئاتر ندارد. از سوی دیگر رسالت تئاتر تفکر است، حتی ممکن است پخش تئاترهای سرگرمکننده باعث شود که تئاترهایی با این گرایش تهیه شوند. در مجموع کار چندان جالبی نیست و با تله تئاتر تفاوت دارد."
زنجانپور در پاسخ به این سوال که چرا با وجود سرمایهگذاری شبکه چهار سیما برای تله تئاتر، ولی هنوز مخاطب خودش را ندارد، گفت: "اتفاقاً من این طور فکر نمیکنم، چرا که تله تئاتر کم کم مخاطب خود را پیدا میکند و شبکه چهار سیما در این باره موفق بوده است. البته نباید تصور کرد مخاطبان تله تئاتر باید به اندازه یک مجموعه سرگرم کننده باشند. ممکن است یک مجموعه سرگرم کننده 30 میلیون مخاطب داشته باشد، ولی تله تئاتر سه میلیون. در مجموع تئاتر تلویزیونی مخاطب خودش را دارد و عملکرد شبکه چهار خوب بوده است."
نظر شما